Agenda 2021

Filter by category

.NET
Security
Functional Programming
Docker
Kubernetes
Architecture
Web
DevOps
Python
JavaScript
Testing
Cross-Platform
Microsoft
Fun
Gaming
Microservices
Cloud
Languages
Continuous Delivery
Tools
IoT
Database
Big Data
Serverless
Design
Agile
Embedded
Soft Skills
Work Skills
Concurrency
People
Machine Learning
AI
UX
TDD
Ethics
UI

Filter by length

All
2 Days
Talk
Monday
Tuesday
Wednesday
Thursday
Friday

09:00 - 10:00 (UTC±00)

Track 1

Keynote: Computational Creativity

Portrait photo of Dylan Beattie

Dylan Beattie

Talk (60 min)

09:00 - 17:00 (UTC±00)

Room 8

Domain Modeling Made Functional

Portrait photo of Scott Wlaschin

Scott Wlaschin

2 Days

10:20 - 11:20 (UTC±00)

Track 1

When Open Source Came to Microsoft

Portrait photo of Richard Campbell

Richard Campbell

Talk (60 min)

Track 2

Blazor & gRPC - Code-first .NET SPA developer productivity

Portrait photo of Christian Weyer

Christian Weyer

Talk (60 min)

Track 3

🤖Building a Telegram bot with Apache Kafka and ksqlDB

Portrait photo of Robin Moffatt

Robin Moffatt

Talk (60 min)

Track 4

Application Autoscaling Made Easy With Kubernetes Event-Driven Autoscaling (KEDA)

Portrait photo of Tom Kerkhove

Tom Kerkhove

Talk (60 min)

Track 5

Microsoft Q# and Azure Quantum

Portrait photo of Johnny Hooyberghs

Johnny Hooyberghs

Talk (60 min)

Track 6

Hiding The Lead

Portrait photo of Sam Newman

Sam Newman

Talk (60 min)

11:40 - 12:40 (UTC±00)

Track 1

Building a Game Boy emulator in .NET Core!

Portrait photo of David Whitney

David Whitney

Talk (60 min)

Track 2

Blazor, GraphQL and a headless CMS

Portrait photo of Poornima Nayar

Poornima Nayar

Talk (60 min)

Track 3

Smart home from scratch - a little C#, a little C++ and a whole lot of cheap Chinese electronics

Portrait photo of Nir Dobovizki

Nir Dobovizki

Talk (60 min)

Track 4

Postponing architectural choices and start developing first with Dapr

Portrait photo of Michaël Hompus

Michaël Hompus

Talk (60 min)

Track 5

Getting Started with GitHub Actions

Portrait photo of Mickey Gousset

Mickey Gousset

Talk (60 min)

13:40 - 14:40 (UTC±00)

Track 1

Blazor in 2021

Portrait photo of Steve Sanderson

Steve Sanderson

Talk (60 min)

Track 2

Observable Web Applications

Portrait photo of Todd Gardner

Todd Gardner

Talk (60 min)

Track 3

An Introduction To IoT (Internet of Toilets 🚽); Or How I Built an IoT Kitty Litter Box Using JS

Portrait photo of Joe Karlsson

Joe Karlsson

Talk (60 min)

Track 4

Hot Chocolate: GraphQL Schema Stitching with ASP.Net Core

Portrait photo of Michael Staib

Michael Staib

Talk (60 min)

Track 5

OAuth in 2021 – What’s up?

Portrait photo of Dominick Baier

Dominick Baier

Talk (60 min)

15:00 - 16:00 (UTC±00)

Track 1

.NET on Google Cloud Functions

Portrait photo of Jon Skeet

Jon Skeet

Talk (60 min)

Track 2

HTTP Security Headers You Need To Have On Your Web Apps

Portrait photo of Scott Sauber

Scott Sauber

Talk (60 min)

Track 3

Getting Started with Unity and AR/VR for the .NET Developer

Portrait photo of Davide Zordan

Davide Zordan

Talk (60 min)

Track 4

OpenTelemetry 101

Portrait photo of Rob Ashton

Rob Ashton

Talk (60 min)

Track 5

Infrastructure *is* Code with the AWS Cloud Development Kit

Portrait photo of Steve Roberts

Steve Roberts

Talk (60 min)

16:20 - 17:20 (UTC±00)

Track 2

Reactive Programming, State Management, and Redux for the Modern Front End Developer

Portrait photo of Jennifer Wadella

Jennifer Wadella

Talk (60 min)

Track 3

The Ultimate Guide To Building Better Azure ARM Templates

Portrait photo of Eldert Grootenboer

Eldert Grootenboer

Talk (60 min)

Track 5

Migrate your Web Apps to ASP.NET Core, one page at a time

Portrait photo of Mark Rendle

Mark Rendle

Talk (60 min)

Track 7

Good Fences Make Good Neighbours

Portrait photo of Trond Hjorteland

Trond Hjorteland

Talk (60 min)

20:00 - 21:30 (UTC±00)

Track 1

The NDC London Virtual Pub Quiz

Portrait photo of Mark Rendle

Mark Rendle

Portrait photo of Dylan Beattie

Dylan Beattie

Talk (90 min)